ejtőernyő I.

 2010.11.21. 19:02

A Vasárnapi Hírek információi szerint "a köztársasági elnök hibáktól hemzsegő alkotmány-javaslatát a felterjesztési osztály 25 esztendős, friss diplomás vezetője írta, aki egy fideszes államtitkár lánya.” A hivatal honlapjáról kiderül: a felterjesztési osztály vezetője a 25 éves Kontrát Nóra, aki Kontrát Károly fideszes országgyűlési képviselőnek, a belügyminisztérium parlamenti államtitkárának a lánya. 

Lefordítva:

Probléma I.: Annyi volt a homokszem, hogy Karcsi Bácsi elfelejtett szólni Nórikának, hogy nem azért lett a felterjesztési osztály vezetője ilyen hirtelen, mert annyira okos, hanem mert personally olcsóbb, ha az állam finanszírozza a gyerek munkatapasztalat szerzését, mintha Karcsi Bácsinak kellene még évekig tolni az albérletpénzt.

Probléma II.: Ebből az következik, hogy ha a gyerek naívan azt gondolja, hogy ő okos, akkor ennek megfelelően dolgozni is kezd, ahelyett, hogy kushadna, és felvenné a fizut.

Probléma III.: Nyilván volt olyan hivatalnok, akinek fájt, hogy ilyen hirtelen felkapaszkodott a szamárlétrán a Zemberek Nórája, és hát ugye kíváncsi lett, hogy vajon tényleg annyira buta -e, amennyire annak tűnt első blikkre. Megírta hát a felterjesztést. Pontosan úgy, hogyha valaki nem végtelenül buta és/vagy lusta, annak azonnal üvölt róla, hogy ez így nem jó. Aki osztályvezető ezt továbbengedte, ennek megfelelően vagy egyik, vagy másik, vagy mindkettő. Nem baj, majd belejön közpénzből, én egyébként drukkolok is neki.

Probléma IV.: A Zemberek embere sem vette észre. Bizonyára nem azért, mert már úgy ismerte a felterjesztési osztály vezetőjének a munkáját, mint a tenyerét, és annyira megbízott benne, hogy akár az életét is rá merte volna bízni. Annyi történt, hogy nem tűnt fel neki. Egyszerű sportoló a lelkem, nem agysebész, ne bántsuk ezért, eddig sem az esze miatt szerettük.

Tisztánlátás fél egészség, Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Címkék: orbán fidesz schmitt kontrát

A bejegyzés trackback címe:

https://forditott.blog.hu/api/trackback/id/tr12463730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása