járulék I.

 2010.11.07. 11:48

A miniszterelnök szerint azért emelik 9,5 százalékról 10 százalékra a nyugdíjjárulékot, hogy betarthassák a Fidesz egyik választási ígéretét, miszerint a nők negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek.

http://index.hu/belfold/2010/11/06/szijjarto_a_nok_nyugdijba_vonulasahoz_kell_a_jarulekemeles/
 

Lefordítva:

A Fidesz a 30-as korosztály pénzét használja arra, hogy megvegye kilóra a korosztály most nyugdíjba vonuló saját édesanyját. A Fidesznek égető szüksége lesz/van erre a korcsoportra, akik, mivel a Ratkó korszak gyermekeiről beszélünk pusztán számosságuk miatt is képesek biztosítani a következő választás megnyeréséhez szükséges támogatást, még akkor is, ha a 30-as korosztálynak betelik a pohár. Medgyessy szabadon választott intézkedéséhez tudnám hasonlítani ezt a húzást, mind gazdasági megalapozottságában, mind az országépítés számára elengedhetetlen voltát tekintve... Ennél azért több fog kelleni Fiúk. 

Tisztánlátás fél egészség, Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

Címkék: orbán fidesz magyarország járulék miniszterelnök szíjjártó ratkó

A bejegyzés trackback címe:

https://forditott.blog.hu/api/trackback/id/tr422430104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása